Aurinkokeräin

Tyhjiöputkiin perustuva aurinkokeräin on paras vaihtoehto jos haluatte lämmönlähteen, joka on teknisesti kehittynyt, maksuton, saasteeton, hiljainen ja kestävä.

Aurinkokeräin soveltuu niin vanhoihin kuin uusiinkin lämmitysjärjestelmiin. Asennus onnistuu helposti alle vuorokaudessa tavallisilla työkaluilla.

Tyhjiöputkiaurinkokeräimessä on erittäin hyvä hyötysuhde ja lämmöntuotto - myös kylmissä olosuhteissa! Auringon säteily läpäisee tyhjiöputken uloimman lasin ja osuu sisemmän lasiputken pinnalla olevaan valikoivaan mustaan keräinpintaan, jonka pinnoite absorboi tehokkaasti aurinkosäteitä kuin termospullo: lämpö ei karkaa harakoille.

TP-keräin on kevyt ja sillä on tyylikäs matala profiili.

Erinomainen lämmöntuotto

Käyttömahdollisuudet

 

Varaajaryhmä, automatiikka ja energiamittauksen elektroniikkaKeräimet vertailussaTasokeräimiä Rovaniemen AMK:n testipenkissäTyhjiöputkikeräimiä Rovaniemen AMK:n testipenkissäTyhjiöputkikeräimiä Rovaniemen AMK:n testipenkissäTasokeräimiä Rovaniemen AMK:n testipenkissäTasokeräimiä Rovaniemen AMK:n testipenkissä

Ainoana aurinkolämpöä maahantuovana ja markkinoivana yrityksenä Harmiton Oy pystyi toimittamaan Rovaniemen ammattikorkeakoululle testauskäyttöön energiamittauksella ja hydraulisesti säädettävillä asennustelineillä varustetut taso ja tyhjöputkikeräimet. Laitteistot varustettiin täydellisen jatkuvan energiaoptimoinnin mahdollistavalla automatiikalla.

Keräinkenttien tuotto varastoidaan kahteen täysin identtiseen varaajaryhmään. Järjestely mahdollistaa tasopanelien ja tyhjöputkipanelien luotettavan vertailun. Harmiton Oy seuraa tutkimuksen etenemistä ja julkaisee sen myös omilla nettisivuillaan.

Karjalohjan keräinten tuottohistoria

Paina kuukautta nähdäksesi päivätuotot